Foredrag

Onsdag den 14. oktober 2015 havde vi et meget interessant foredrag om brevduer.

Foredragsholder var Peter Pedersen Solvænget, Sæby, der har fløjet med brevduer i 42 år.

Onsdag den 23.3.2016 havde vi endnu et fantastisk foredrag om flygtningecenter Frederikshavn ved afd.leder Ann Stouby, Fr.Havn. Til foredraget var 5 af vores ægtefæller også med.

 

 

 

Onsdag den 22. marts 2017 var der igen foredragsaften for medlemmer og ægtefæller. - Emnet var dennegang sygdommen KOL. Foredraget blev holdt af sygeplejerske Lind Damkær fra Sundhedscenter Frederikshavn.

Onsdag den 28. februar 2018 havde klubben et meget interessant foredrag ved Ribe vægter

Allan Kose Garten

Vægter ALLAN KOSE GARTEN, RIBE

Lillian Christensen fra Rsde kors holdt et meget interessant foredrag om hendes arbejde i Røde kors Hun startede i rade kors i 1976 mens Doris Christensen var formand. Senere kom hun selv med i bestyrelsen * Hun kom senere ogsä med i hovedbestyrelsen, hvor hun sad i en del är. Hun fortalte efterfolgende om arbejdet med rødekors besøgsvenner som hun er leder af. - meget interessant at høre om. Hun har i en ärrakke ogsaa været ansat i NATO. Hun har været med til at åbne de 244 butikker Rode kors driver i Danmark - der omsættes for ca 67 mill, pr är og der er 9000 frivillige hjelpere i butikkerne. Hun har 15 personer på ventelistennmod tidl. 22. Røde kors er i189 lande og der må kun være 1 org. I hvert land. Hun har ogsaa været med til at ansætte den nye chef for org. I Danmark. Hun har været med i røde kors i 42 år, og derved fået Dronningens fortjenstmedalje.

 

CCivitan Club Sæby