Forleden donerede Civitan i Danmark kr. 10.000,- til børnegruppen på Hospice Vendsyssel, Frederikshavn. Pengene skal gøre gavn i gruppen af pårørende børn, der netop er en gruppe, der også bliver meget påvirket, når et nært familiemedlem bliver indlagt på Hospice.
Donationen blev vel modtaget af hospicechef Winnie Poulsen, og souschef Anni Hansen, således kan børnegruppen nu begynde at se nærmere på ønskelisten, hvor vi blandt andet hørte om en softice maskine og flere andre ting, så donationen skal nok ”få ben at gå på”.

Beløbet er indsamlet ved salg af Civitan Hjerte-Pins, af de 2 Civitan klubber i Danmark: Civitan Sæby og Civitan Skagen. 
På billederne ses fra venstre, souschef Anni Hansen, Hospice Vendsyssel, Thorkild Hansen, Civitan Sæby, Jens Bay-Nielsen, Civitan Skagen, Mogens Brun områdeleder Civitan i Danmark.
Billede 2: Hospicechef Winnie Poulsen og souschef Anni Hansen. 

Kåring af Årets Civitan Borger 2023

Vi havde fornøjelsen af at kåre Sæbygarden til Årets Civitaner. Prisen blev givet på baggrund af deres store arbejde og musikalitet. De behersker alle sjangre og giver en musikalsk oplevelse, hvor end de spiller.
             STORT TILLYKKE 

Den 11. maj 2022 var der uddeling af donationer til 3 sociale institutioner i Sæby, nemlig Døgntilbuddet Granly, Mariested og Opholdsstedet Firkløveren. 
De modtog alle et gavebevis på kr. 10.000.

Afholdte

arrangementer:

 Der var igen fuldt hus på Havkærhus den 27. oktober 2022, hvor Civitan Club Sæby for 5. gang havde arrangeret musik i topklasse med KISSER OG SØREN. Og de gjorde det igen, en fantastisk musikoplevelse for de fremmødte. Der blev hygget og sunget til den store guldmedalje, og i pausen var Civitan vært med kaffe, boller og lagkage. Tak for en rigtig god eftermiddag.